Thursday, 15 September 2016

VITAMIN UNTUK SET KULIT CANTIK


Lumrah kita wanita memang nak sentiasa cantik tapi ramai antara kita suka ambil produk untuk luaran je.Sebenarnya penjagaan dalaman lagi penting.Bila dalaman kita sihat dan cukup nutrisi luaran kita akan cantik.Kakma nak share ni set kulit cantik yang memang menjadi pilihan ramai dan memang berkesan.Kakma sendiri memang banyak dapat testimoni dari mereka yang dah amalkan set kulit cantik ini.

Kombinasi 4 vitamin ini, mengatasi pelbagai masalah kulit anda....

B complex :-
Membantu meningkatkan sistem pertahanan badan, sebagai anti- stress (bertindak sebagai penenang - stress juga menyebabkan kulit cepat berkedut dan nampak cepat tua), mengelakkan kulit kusam.

Vitamin c :-
Membantu pembentukan kolagen - sejenis protein yg menyusun tubuh manusia. Menghasilkan kulit yang lebih licin. Vitamin antioksida. Kekurangan boleh menyebabkn kulit kering, kasar, lembik dan ...
mudah lebam.

Vitamin E:-
Melambatkan proses penuaan. Membantu mendapatkan tesktur kulit yang csntik, lebih muda, hilangkn parut. Juga membantu dlm aspek kesuburan, membantu percepatkan proses baik luka..

ENERGIZING SOY PROTEIN :-
Untuk mendapatkn kulit yang lebih cantik, protein merupakn makanan asas yang diperlukan utk kecantikan dan kesihatan.. dgn protein yg mencukupi, sel badan akan sihat Dan membantu penyerapan vitamin lain yg diambil akan cepat terserap. Hasilnya kulit akan lebih halus, gebu dan licin.

Tengok lah testimoni dari mereka yang konsisten ambil vitamin set kulit cantik ini.



Berita baik bulan ni, anda lebih jimat jika anda dapatkan vitamin C dan ESp coz bulan ni promo Vitamin C dan ESP..mmg jimat dan berbaloi beli bulan ni.

Kalau anda berasa sekitar kampung padang balang sentul atau gombak anda boleh dapatkan set kulit cantik ni secara COD dan kakma akan konsult anda secara direct.

Kakma adalah pengedar shaklee kawasan kampung padang balang sentul dan bagi yang jauh kakma boleh pos..kakma menggunakan perkhidmatan poslaju selalu pos pagi ni esom dah sampai.

untuk Pertanyaan,Tempahan dan Temujanji
Call/ Whatsapp : 019 3624134
Email : Kmshop143@gmail.com
FB : Mai Md saupi


 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit*