Monday, 5 September 2016

PENGEDAR SHAKLEE AKTIF SRI DAMANSARA


Assalamualaikum.kawan2 semua, k.yeen nak share ni kalau korang berada di area Sri Damansara dan berminat nak dapatkan vitamin Shaklee meh follow k.yeen rapat2 ye. K.yeen ni Pengedar Shaklee Sri Damansara. Bagi yang tinggal sekitar Damansara pun k.Yenn boleh COD



K.yeen bermula dengan makan sendiri. Masa tu k.yeen beli Alfalfa Shaklee sebab nk jaga dalaman wanita..al maklum ler msa tu dh anak 3..Alhamdulillah..berkat amalkan Alfalfa tu, Allah bg kecergasan sama disamping khasiat jga dalaman tercapai. 

Jadi, pada sesape yg tengah cari vitamin untuk jaga dalaman wanita,nk sihat dan cantik secara pakej, boleh je cari k.yeen.

Lastly, nak bagitau lagi, k.yeen ni Pengedar Shaklee Sri Damansara, Sg Buloh dan Kepong. If uolls nak tahu berkaitan vitamin, nak order ke atau nak consult masalah uolls, contact ler k.yeen seperti details dibawah ni 😄

FB: Azreen Muhamed

PAGE: Houz of Health

IG: reenmohd

✏EMAIL: azsham01@yahoo.com 

📱Call/SMS/Whatsapp: 0199323962

🚗COD:Sri Damansara/Sg Buloh/Kepong

✉POSTAGE: Seluruh Malaysia