Thursday, 8 September 2016

KRIM HALAU NYAMUK YANG SEMULAJADI DAN SELAMAT


Kakma nak share krim yang kakma guna untuk anak2 kakma dan kakma sendiri..
dah lama kakma guna krim ni untuk halau nyamuk dari gigit anak2 kakma..mula2 kakma tk percaya jugak boleh ke krim buat nyamuk tak berani dekat...tapi lepas kakma sapukan kat anak2 n tengok sendiri memang nyamuk tak datang dekat baru kakma percaya.


Bila kakma belek2 dan ambil tahu rupanya dalam krim herbablend ni ada kandungan Melissa Officibalis atau lebih dikenali dgn lemon balm yang mana Mengikut Wikipedia, daun Melissa officinalis yang telah dihancurkan dan kemudian sapukan pada kulit digunakan sebagai penghalau nyamuk. Jadi memang sesuai sangat kita gunakan krim herbablend ini.Melalui kajian yang telah dijalankan, terdapat banyak kebaikan Melissa Officinalis Extract ini untuk pelbagai jenis penyakit (internal dan external).Tidak hairan lah jika krim ini di beri nama Herbal Blend Multi-Purpose Cream.


Selain kakma guna untuk halau nyamuk Herbal Blend Multi-purpose cream ni juga kakma guna kan untuk ruam susu dan ruam lampin anak2 kakma.Kakma memang berani guna krim ni kerana memang di jamin semulajadi diperbuat dari bahan2 semulajadi dan bebas dari paraben.
Kalau anak2 kakma gatal2 atau naik ruam gatal pun kakma sapu krim serbaguna ni juga...kakma ingat lagi semasa si kakak berumur 4 tahun kakak naik chiken pox kakma memang sapu krim ni juga Alhamdulillah lepas 7 hari takde tinggal parut pun kat badan dan muka kakak...syukur sangat2.
Baca kisah anak kakma...

Jom dapatkan krim serbaguna yg semulajadi dan selamat ini...jangan tak tak taju krim herbablend ni selalu je out of stok kat branch...tapi jangan risau kakma sellu ada stok..
Roger kakma 0193624134 cepat yer kalau nak cod area Kampung padang balang sentul.

Kalau anda berada sekitar kampung padang balang sentul atau gombak anda boleh dapatkan krim penghalau nyamuk ni secara COD dan kakma akan konsult anda secara direct.

Kakma adalah pengedar shaklee kawasan kampung padang balang sentul dan bagi yang jauh kakma boleh pos..kakma menggunakan perkhidmatan poslaju selalu pos pagi ni esok dah sampai.

untuk Pertanyaan,Tempahan dan Temujanji
Call/ Whatsapp : 019 3624134
Email : Kmshop143@gmail.com
FB : Mai Md saupi

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit*