Tuesday, 20 September 2016

PENGEDAR SHAKLEE AKTIF KAWASAN SENTUL


Anda tercari cari pengedar shaklee aktif kawasan sentul? Or pengedar shaklee kawasan kampung padang balang sentul?Nak COD? Dan perlukan barang segera?Kakma boleh bantu anda.


Ya kakma lah orangnya..kakma adalah pengedar shaklee yang sangat aktif sejak tahun 2012 hingga lah sekarang dan kakma memang terlebih dahulu mengamalkan shaklee.kakma mula makan shaklee sejak tahun 2011 iaitu bermula dengan set menyusu..berkat konsisten seg menyusu kakma berjaya fully BF anak ke 2 kakma dan menyusu sehingga anak ke 2 kakma berumur 4 thn...kakma stop setelah di sahkan hamil anak ke 3..hehehe.
Syukur Alhamdulillah...

Kakma memang pengedar shaklee aktif dan memang sekarang ni kakma buat shaklee full time yang mana kakma dah resign kerja pada mac 2014...alhamdulillah income shaklee kakma dah berganda2 dari gaji kakma dahulu.kakma merupakan leader shaklee yang bertangungjawap yang mana kakma dah ada lebih 2000 org downline di bawah empayar OMS (group shaklee kakma).
Jika anda berniat nak cari bisness untuk tambah income kakma sangat syorkan anda buat shaklee bersama sama kakma.Kakma mula buat shaklee hanya bermodalkan rm69 iaitu daftar sebagai ahli.kakma memang tak simpan stok lagipun rezeki kakma branch shaklee memang dekat je dan paling best sekarang ni boleh je order online.So takde masalah lah bab stok, kakma juga akan guide anda jika anda memang betul2 nak berjaya.

So jika anda nak dapatkan vitamin shaklee or buat bisness shaklee anda boleh hubungi kakma 0193624134..jika anda berada sekitar sentul anda boleh cod je dengan kakma..ini kerana kakma adalah pengedar shaklee aktif kawasan sentul..

untuk Pertanyaan,Tempahan dan Temujanji
Call/ Whatsapp : 019 3624134
Email : Kmshop143@gmail.com
FB : Mai Md saupi