Saturday, 3 September 2016

BERGANTUNG UBAT TAHAN SAKIT SUSU DROP, SEDIH HANYA ALLAH YANG TAHU


Kakma kenal shaklee melalui set menyusu..masa kakak Marissa umur 1 tahun kakma sakit...hinggakan kakma kena rujuk 3 klinik pakar kat HKL.
Terus bergantung ubat tahan sakit susu drop sangat,sedih Allah je tahu..
Sebelum sakit setakat 10 oz kakma pum 5 minit dah penuh botol dan stok susu kakak sampai terpaksa buang coz expired tak sempat nak guna..tp Allah bg ujian sakit..nk dpt 3oz pun bercinta...

Kenangan sebelum sakit 5min 12oz

Kakma fikir kakma kena buat sesuatu...sampai bila nak bergantung dengan ubat kan..kesian baby..lgpun kakma dah nekad nk fully BF kakak...dulu masa abg dah lah tk berjaya disebabkan kakma tk cukup ilmu silap sendiri beli pum entah apa2 dl...ilmu BF mmg tkde..
Tapi masa kakak kakma mmg.melabur betul2 beli pum semua..so kakma tk nk give up..lgpun mmg perangai kakma "Nak seribu daya"...
Mcm2 kakma cuba air halba ikut kakma jumpa tips kakma akan mkn n buat..

Tapi mungkin sebab sakit n pemakanan seharian yg tk berzat kakma tk dpt hasilkan susu ibu yg secukupnya..
Kakma tgk kat FB kawan lama kakma Lyna Noh...lama tk jumpa lepas form 4..just follow je FB..bila tgk Alom share pasal set BF kakma terus set nk beli....lama tk jumpa dpt juga jejak kasih kat KLCC..

Semua kakma cuba sebelum kenal set menyusu shaklee
Bila kakma mkn set tu rasa lain sikit badan..mmg lah susu tkde lah byk terus tp kakma dpt rasa perbezaan..badan rasa tk letih..lepas seminggu tgk dari 3oz dpt lah 4oz..makin lama makin byk..eh seronok sgt2..dpt lah 6oz sekali pum.
Syukur sgt2..

Suatu hari kakma share lah pasal set menyusu kat FB ramai lak yg nk beli..kebetulan masa tu isteri kawan masa belajar Epul Jaguh iaitu mama Wardah Aina jual jgk shaklee...so kakma pass lah customer kat mama wardah...
Oleh sebab ramai yg berminat mama wardah PM kakma ajak join ahli...kakma pelik jgk ngape kena join ahli shaklee ni syarikat apa?tk blh ke jual mcm tu je..
Lepas pujuk2..kakma pun relakan kan daftar ahli....kikikiki..

Lepas dah daftar kakma pun terus share kebaikkan set menyusu ni coz kakma tk tahu pun masa tu byk lagi vitamin lain..hehe

Dan paling tk sangka tk tahu pun shaklee ni MLM..perhhh.sebab produknya yg best kakma tk fikir pun pasal MLM ni..kakma hanya share kebaikkan produk..bila kakma kaji2 dan kaji wah mmg shaklee ni MLM patuh syariah coz ada produk yg bagus dan bermanfaat..adil kita jual kita dpt bonus..tak kisah kita upline or downline sape usaha dia dpt lebih...

Sampai sekarang lah kakma terus share kebaikkan produk shaklee ni...makin lama kakma makin jatuh cinta dan yakin lagi kakma bersyukur kakma jual produk yg SEMULAJADI SELAMAT dan BERKESAN...dan satu2mya produk yg ada Landmark STUDY...kakma tahu kakma bukan jual produk yg blh mendatangkan bahaya dikemudian hari dan plg penting kakma guna dan amalkan dahulu baru kakma share..kakma bersyukur sgt kenal shaklee dan sekarang kakma fulltime buat shaklee dan dah resign kerja.kakma sekarang bergelar WAHM (WORK AT HOME MOM).



Gambar kenangan kakma struggle pum susu dan kenangan stok susu kakak sebelum kakma sakit.

Buat anda yg ada masalah mcm kakma meh lah cuba set Menyusu shaklee..kakma akan bg konsultansi terbaik agar kawan2 dpt fully BF mcm kakma...Usaha yang terbaik dulu sebelum buat keputusan untuk bagi baby anda susu formula

Nak order mudah saja caranya cepat hubungi kakma 0193624134, kakma sedia membantu anda.
Jika anda berada di sekitar gombak dan sentul anda boleh dapatkan produk ini secara COD ini kerana Kakma adalah Pengedar Sah Shaklee Sentul, Gombak , Batu Caves ,kg padang Balang serta kawasan sekitar Kuala Lumpur.
Kalau anda berada jauh kakma boleh poskan, jangan risau kakma gunakan perkhidmatan posaju yang di jamin selama dan selalunya pos hari ini esok dah sampai.

 untuk Pertanyaan,Tempahan dan Temujanji
 Call/ Whatsapp : 019 3624134
 Email : kmshop143@gmail.com
 FB : Mai Md saupi