Saturday, 15 April 2017

SIJIL HALAL SHAKLEE 2017


Buat pengetahuan semua setiap tahun shaklee akan memperbaharui sijil Halal setiap produk shaklee.
Dengan ini terbukti produk shaklee bukan sahaja diperbuat daripada bahan semulajadi selamat dan berkesan tetapi di kukuhkan lagi dengan perikhtirafan halal oleh JAKIM.

Ini sijil halal Shaklee untuk tahun 2017 yang berkuat kuasa pada Jan 2017 sehingga Dec 2017.

sijil halal shaklee
untuk pengetahuan semua sijil halal shaklee tidak dikeluarkan oleh JAKIM tetapi dikeluarkan oeh ISA iaitu satu badan yang di iktiraf oleh JAKIM. Kalau kita fikir logik pun takkan lah JAKIM nak pergi check semua produk kat dunia ni kan, jadi setiap negara ada badan Halal nya sendiri. Bukan negara kita je kan ada orang islam.


Kita boleh buat semakan di web JAKIM untuk pastikan kesahihan dan ketulenan pengikhtirafan Halal ini.

Dengan ini semua customer kakma jangan was was lagi yer, gunalah shaklee dengan yakin.
Jika anda ingin dapatkan shaklee boleh lah hubungi kakma , klik sini utk whatsapp http://kakmashaklee.wasap.my/ 

SHAKLEE Independent Distributor
Maisarah (ID 887111)
No Tel: 019-3624134
Email: kmshop143@gmail.com
COD area: kg padang balang, sentul , bandar baru sentul ,dato senu , jalan gombak , setapak ,gombak setia.