Monday, 30 May 2016

LUAHAN ADIBAH NOR TENTANG MLM SHAKLEE



Adibah Nor menjadi pengacara jemputan dan artis jemputan untuk National Conference Shaklee yang berlangsung pada 28 Mei iaitu sabtu lepas yang berlangsung ni sunway piramid convention centre.Bukan kami saja yang tersentuh bila mendengar sharing dari panel2 jemputan iaitu SID sendiri malah Adibah Nor juga turut tersentuh dengan mendengar sharing dari panel jemputan.Kakma sendiri banyak kali mengalirkan airmata.Ini luahan Adibah Nor tentang MLM Shaklee.




"... What i saw there, is ketaksuban terhadap wang ringgit. Wang ringgit itu seolah-oleh Tuhan. Mereka bersorak, mereka macam taksub sangat dengan kejayaan dari segi wang ringgit. Tapi, although i was skeptical when i was here, in Shaklee, but i'm not a member yet, what i see today, that u people sharing experiences from your soul. Which is soo Ohsem! 

Kebebasan kewangan itu hanyalah BONUS sahaja, dan bukan merupakan matlamat utama, matlamat sebenar yg saya nampaklah, dari my observation the whole day from morning is, YOU PUNYA KEINGINAN UNTUK MENGECAPI KEBAHAGIAAN DEMI INSAN-INSAN YANG TELAH BERKORBAN UNTUK ANDA. Wow! That really touched me " 
- Adibah Nor.

Adibah Nor meluahkan pandangannya mengenai Shaklee

 Kakma sangat setuju apa Adibah Nor bagitahu..

Bukan hanya orang-orang di sekeliling saya sahaja yang skeptikal mengenai bisnes Shaklee..Adibah Noor pun sama juga..
Tapi selepas dia hadiri event Shaklee semalam (beliau menjadi MC semalam), beliau admit yang Shaklee tak sama dengan syarikat *MLM yang lain..

*MLM yang kita selalu bayangkan:


- bila meeting je cakap pasal duit-duit-duit

- head hunting, head hunting, head hunting (carik orang ramai-ramai) buat list senarai nama siapa yang nk ajak join
- produk mahal sangat & orang beli bukan sebab nak guna pun tapi sebab nak point
- modal besar sampaikan ada yang terpaksa buat loan kat bank
- motif paling utama adalah duit
- kena beli kereta besar sebab nak tunjuk kat prospek & downline (walaupun tiap bukan tersedak-sedak nak bayar)
- tiap kali jumpa kena jerit kuat-kuat, ada slogan bagai etc.

InsyaAllah anda takkan jumpa list di atas ni di dalam shaklee lagi2 jika anda join group kakma..

Jika anda berminat boleh hubungi kakma. 0193624134..

Jika anda ingat mendaftar sebagai ahli shaklee dan jadikan bisness shaklee sebagai side income anda boleh hubungi kakma..kakma akan bantu anda sehingga berjaya seperti kakma yang dah jadikan bisness shaklee sebagai kerja full time tetapi hanya dari rumah.


Anda berada di sekitar gombak dan sentul????
anda boleh dapatkan produk ini secara COD ini kerana Kakma adalah Pengedar Sah Shaklee area Gombak , Batu Caves , kg padang Balang, Sentul serta kawasan sekitar Kuala Lumpur. 

untuk Pertanyaan,Tempahan dan Temujanji  Call/ Whatsapp : 019 3624134 
 Email : kmshop143@gmail.com 
 FB : Mai Md saupi