Monday, 21 September 2015

HILANGKAN PARUT CHIKEN POX DENGAN KRIM SEMULAJADI


Kakma nak kongsikan pengalaman sendiri menggunakan krim semulajadi iaitu Herba Blend Multi Purpose Cream dah hampir 4 tahun.Kesan ketara yang kakma nak kongsikan bila anak perempuan kakma naik chiken pox 3 tahun lepas.Lepas dah kering chiken pox kat muka dan badan anak, kakma terus sapukan krim semulajadi ini..krim ni memang bagus dapat kurangkan rasa gatal dan boleh hilangkan parut chiken pox dan Alhamdulillah memang tak ada kesan parut yang tinggal kat badan dan muka anak kakma.


Ni gambar anak kakma semasa naik chiken pox dan lepas seminggu memang takde langsung kesan parut.


1 tiub krim semulajadi HERBAL BLEND ini mengandungi 113g isi kandungan membuatkan ianya antara krim kulit yang sangat murah harganya berbanding dengan fungsi dan kegunaannya. Semua ahli keluarga boleh menggunakan cream ini tambahan cream ini tidak mengandungi sebarang bahan kimia, selamat dan berkesan.Harganya hanya rm27.50 sangat murah berbanding kegunaannya yang serba guna..

Krim ini juga boleh halau nyamuk

Herbal Blend Multipurpose Cream ini diformulakan daripada ekstrak semulajadi yang menenangkan termasuk sage, horse chestnut yarrow dan rosemary. Cream ini bersifat dingin, bermentol dan tidak berminyak dan melekit. Herbal blend juga telah diuji secara klinikal di mana cream ini dapat melembutkan kulit yang kasar dan pecah-pecah pada lutut, siku serta tumit kaki.

Krim semulajadi rawat ruam lampin dan ruam susu

Kakma kongsikan antara testimoni lain dari customer yang berpuas hati selepas menggunakan krim semulajadi herba blend ini.








Kalau anda berada sekitar kampung padang balang sentul atau gombak anda boleh dapatkan krim untik hilangkan parut chiken pox ni secara COD dan kakma akan konsult anda secara direct.

Kakma adalah pengedar shaklee kawasan kampung padang balang sentul dan bagi yang jauh kakma boleh pos..kakma menggunakan perkhidmatan poslaju selalu pos pagi ni esok dah sampai.

untuk Pertanyaan,Tempahan dan Temujanji
Call/ Whatsapp : 019 3624134

Email : Kmshop143@gmail.com
FB : Mai Md saupi

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit*