Sunday, 23 July 2017

CARA MENANGGALKAN SEL KULIT MATI DAN BINTIK HITAM DENGAN BERKESAN DAN SELAMAT


Kakma nak kongsikan cara menanggalkan sel kulit mati dan bintik hitam dengan berkesan dan selamat. Tahu tak shaklee ada 1 produk iaitu
Gentle Action Makeup Remover diformulasi bagi membersihkan kekotoran di lapisan luar kulit. Langkah ini penting bagi memastikan kekotoran tidak tersumbat di liang roma lalu menyebabkan masalah seperti jerawat dan bintik hitam.
Tanggalkan sel kulit mati dengan berkesan
Testimoni tanggalkan sel kulit mati


Ramai yang salah faham yang mana beranggapan makeup remover hanya utk mereka yg pakai makeup.Sebenarnya yang tak pakai makeup pun penting lagi2 yg pakai makeup tu wajib lah guna kan.

Selain untuk tanggalkan makeup ia bagus utk buang sel2 kulit mati dan kotoran yg melekat kat muka kita lagi2 jika kita keluar seharian..faham2 lah kan udara kat luar tu mcm mana kan?

Cara tanggalkan blackhead
Testimoni tanggalkan bintik hitam

Best makeup remover ni tau tak keringkan kulit dan menanggalkan sel kulit mati secara lembut dan diformulasikan dengan bahan2 semulajadi..

Nutriwhite Action Makeup Remover (150ml) 
Menjadikan kulit semakin lembut, licin dan berseri. Tunas Pokok Bic berfungsi menanggalkan sel kulit mati dngan lembut tanpa meninggalkan kesan . Kulit menjadi lebih tegang dan segar dengan ekstrak Aleo Vera. Kulit kelihatan lebih berseri dengan struktur yang lembut dan tidak berminyak. 

Nak kesan yang lagi best ambil bersama pencui muka nutriwhite gentlr deep foaming cleanser memang puas hati


Banyak lagi feedback dan testimoni dari mereja yang dan pakai set nutriwhite ni..kakma sendiri memang pakai set ni..dulu kulit kakma memang teruk, kakma dulu dah pakai macam2 jenis set kulit dan lagi sedih yang berbahaya pun kakma pernah pakai.Sekarang kakma setua dengan set nutriwhite ni bagi kakma biar lambat asal selamat.Kulit kakma pun dah banyak perubahan nampak makin sihat.
Baca lanjut mengenai set nutriwhite di sini

Jika anda ingin dapatkan produk ini boleh hubungi kakma , klik sini utk whatsapp http://kakmashaklee.wasap.my/  
or boleh terus beli di website shaklee klik icon di bawah 

Klik sini untuk order hanya rm98.75

SHAKLEE Independent Distributor
Maisarah (ID 887111)
No Tel: 019-3624134
Email: kmshop143@gmail.com
COD area: kg padang balang, sentul , bandar baru sentul ,dato senu , jalan gombak , setapak ,gombak setia.