Monday, 17 October 2016

ATASI MASALAH SILAU KETIKA MEMANDU DI WAKTU MALAM


Ramai antara kita ada masalah mata sekarang ini,lagi- lagi masalah rabun dan silau.Kakma ingat lagi sejak kecil Mak kakma selalu suruh makan carrot untuk mata yang sihat.Hari ni kakma nak kongsikan vitamin yang sangat baik untuk kesihatan mata.

Kakma memang ada masalah silau sebelum ni.Bila malam kakma memang tak berani nak drive.Tapi sejak kakma konsisten habis 3 botol vitamin Carotomax ni masalah silau kakma dah tiada dan boleh drive dengan yakin pada waktu malam.


Vitamin rawat rabun dan silau

Meh kakma kongsikan apa tu Carotomax.

Carotomax membantu mempertingkatkan penglihatan
dengan menghasilkan "ungu visual" yang membolehkan kita mengekalkan penglihatan di dalam gelap.

Carotomax juga mengandungi fitokimia semulajadi yang penting untuk mata, kulit dan membran mukosa.

Caratomax mengandungi 6 variati karotena, yang diekstrak dari rangkaian sayuran dan buah buahan yang kaya dengan sifat anti oksidan. 6 kandungan utama yang terdapat dalam Carotomax adalah:

1. Alpha Carotene
Penting untuk mata yang sihat, penglihatan malam dan menghalang degenerasi penglihatan.

2. Lutein 
Menyekat penyakit katarak, AMD dan Glaukoma.

3. Zeaxanthin 
Melindungi mata dengan menuras cahaya gelombang biru pendek yang berbahaya.
Mengurangkan risiko kanser payudara, ovari dan servik.

4. Lycopene 
Bersifat anti oksidan, menghalang penuaan organ.
Baik untuk kesihatan servik, kitaran jantung dan meningkatkan sistem imun.
Bagus untuk merawat penyakit kelenjar prostat.

5. Beta Carotene 
Mampu memperbaiki kulit dan mempercepatkan pemulihan luka.
Ia juga mampu mempertingkatkan sisten imun, mengurangkan risiko kanser usus, payudara dan prostat.

6. Astaxanthin
Shaklee menuai karotenoid astaxanthin dari mikroalga laut iaitu sumber yang poten dan tulin.Fungsi Astacanthin adalah melindungi kerosakan oksidasi kolesterol LDL ( kolestrol baik)

1 hidangan (1bj) Carotomax bersamaan dengan : 
- 89 hidangan Raspberries yg kaya dengan Alpha -corotene.
- 102 hidangan pisang yang kaya dengan carotene
- 715 hidangan aprikot yang kaya dengam lycopene
- 113g hidangan salmon yang kaya dengan astaxanthin
- 285 hidangan pink grapefruits yang tinggi dengan lutein dan zeaxanthin.

Wah bila baca kat atas ni rasa macam tak sanggup nak makan hidangan2 di atas bg mendapatkan khasiat yang sama dengan 1 biji Carotomax lagipun kakma rasa kos nak makan semua hidangan tu lagi ti nggi berbanding carotomax kan?so memang berbaloi cepat dan jimat kalau kita ambil carotomax.

Kakma kongsikan testimoni dari mereka yang dah amalkan carotomax

Testimoni 1.
Emak ada masalah gangguan penglihatan yang mana nampak bintil/tompok hitam yang di panggil floaters.Sebulan Mak amalkan carotomax dan vivix masalah Floaters hilang.
Masalah tompok hitam pada mata
Masalah Floaters Hilang
Testimoni 2.
Mata rabun makin turun yang mana power turun dari 50 ke 100.Silau suami pun makin baik.
Vitamin untuk masalah rabun dan silau
Rabun dan Silau makin berkurang
Testimoni 3
Ayah ada brain tumor dan effect mata doktor kata mata ayah tak ada harapan tapi lepas ayah konsisten carotomax doktor macam tak percaya ayah kembali boleh melihat.
Rabun sembuh dengan vitamin shaklee
Dapat melihat kembali
Testimoni 4.
Power mata makin turun asal kanan 20p dan kiri 250 lepas check mata power turun kedua dua mata 75 selepas konsisten ambil carotomax.
Rabun makin berkurangan
Power mata semakin turun


Buat anda yang ada masalah mata samaada silau atau rabun kakma sangat2 syorkan anda mencuba Carotomax ini.
Macam mana nak dapatkan?..
Hubungi kakma Sekarang 0193624134.

Kalau anda berasa sekitar kampung padang balang sentul atau gombak anda boleh dapatkan vitamin terbaik untuk mata ni secara COD dan kakma akan konsult anda secara direct.

Kakma adalah pengedar shaklee kawasan kampung padang balang sentul dan bagi yang jauh kakma boleh pos..kakma menggunakan perkhidmatan poslaju selalu pos pagi ni esok dah sampai.

untuk Pertanyaan,Tempahan dan Temujanji
Call/ Whatsapp : 019 3624134
Email : Kmshop143@gmail.com
FB : Mai Md saupi

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit*