Wednesday, 31 August 2016

SEMBELIT TERUK SEMASA BERPANTANG SEHINGGA LUKA JAHITAN LAMBAT SEMBUH


Bila ingat balik kenangan berpantang anak pertama memang serik nak bersalin lagi,Kakma alami sembelit teruk semasa berpantang sehingga luka jahitan lambat sembuh.Sakitnya memang tak dapat nak cerita.Masa tu bila terasa sakit perut memang takut sangat nak pergi toilet.Kakma memang banyak jahit masa ersalin anak pertama maklum lah takde pengalaman dan kakma masa terasa hirisan yang nurse buat untuk bukakan jalan coz masa tu kepala baby dah sangkut.



Kakma try juga ubat kat farmasi tapi tak jalan jugak,nak duduk mememang tak lah memang berdiri je dalam toilet lagi2 kakma berpantang kat kampung memang tanda mencangkung..huhuhu
paling ngeri bila kakma tengok najis ada darah sekali aduh risau sangat masa tu hampir nak kena buasir.

Bila hamil anak ke 3 kakma dan prepair siap2 memang tak nak dah alami pengalaman ngeri tu..syukur sangat kakma kenal set berpantang shaklee ni, memang berbeza sangat2.Kakma memang banyak tanya pengalaman kawan2 memang ramai alami masalah sembelit ketika berpantang. Dan selepas mereka share pengalaman mereka berpantang dengan set berpantang shaklee kakma memang excited sangat nak try semasa hamil anak ke 3 tahun lepas.Rezeki kakma memang amalkan shaklee dari sebelum hamil memang berbeza sangat pengalaman anak ke 3..
baca sini pengalaman berbeza bersalin anak ke 3.

Apa yang best juga bila kakma amalkan set berpantang ni susu kakma memang meriah dan paling best berat badan kakma turun banyak sangat selepas bersalin dan sekarang walau baby dah berumur 1 tahun berat kakma masih mantain. Sampai sekarang kakma amalkan set menyusu shaklee dan vitamin2 lain.



Inilah yang kakma amalkan.


tengok video ni bagaimana beliau atasi sembelit teruk sehingga berjam jam dalam toilet



kakma kongsikan pengalaman anak buah kakma yang ada masalah smebelit selepas bersalin..syukur selepas beliau amalkan Ostematrik sembelit beliau sembuh.



Jika anda ada masalah seperti kakma jangan di biarkan hubungi kakma 0193624134, kakma sedia membantu anda. Nak order mudah saja ini caranya.. Jika anda berada di sekitar gombak dan sentul anda boleh dapatkan produk ini secara COD ini kerana Kakma adalah Pengedar Sah Shaklee Sentul, Gombak , Batu Caves ,kg padang Balang serta kawasan sekitar Kuala Lumpur.
Kalau anda berada jauh kakma boleh poskan, jangan risau kakma gunakan perkhidmatan posaju yang di jamin selama dan selalunya pos hari ini esok dah sampai.

 untuk Pertanyaan,Tempahan dan Temujanji
 Call/ Whatsapp : 019 3624134
 Email : kmshop143@gmail.com
 FB : Mai Md saupi