Monday, 22 August 2016

KEPUTUSAN HASIL LANDMARK STUDY YANG MUNGKIN MENJATUHKAN SHAKLEE


Hari ni kakma nak kongsikan keputusan hasil landmark study yang mungkin boleh menjatuhkan shaklee yang mana telah di buat oleh Dr Galdys Block dan teamnya dari UC-Berkeley.


Terlebih dahulu kakma bgth Dr Block yg buat landmark study ni tak ada kena mengena tau ngan shaklee n tkse kepentingan pun dan dia mmg akan publish what ever result yg dapat baik or buruk.
Ujikaji ni dibuat dlm masa 3 tahun ke atas 1000 org yang terbahagi kepada 3 group iaitu

Group 1 yg tak makan supplement ( graf warna biru)
Group 2 yg mengambil vitamin jenama lain (graf warna merah)
Group 3 yg mengambil vitamin shaklee (ofcos yg warna hijau tu)

Dan ini lah keputusannya risiko yang diperolehi oleh 3 group tersebut.

1) Risiko untuk mendapat diabetes
Plg menakutkan grap berwarna merah lebih tinggi risau pulak kan coz niat nk ambil vitamin utk sihat tp sebaliknya..tapi graf warna hijau yg mengalkan shaklee peratusan rendah.

2) Risiko utk mendapat Heart Attack
Pengguna shaklee menunjukkan peratus yg rendah mendapat heart attack berbanding 2 group lain.

3) Risiko utk mendapat heart failure
Pengguna supplement shaklee mempunyai peratusan yg sangat rendah dalam risiko mendapat kegagalan jantung

4) Risiko mendapat stroke
Pengguna shaklee mempunyai peratus yg rendah mendapat stroke berbanding yg lain

5) Risiko mendapat masalah jantung koronari
Pengguna vitamin shaklee mempunyai risiko yg rendah mendapat penyakit jantung koronari

6) Risiko triglycerides
Pengguna vitamin shaklee mempunyai aras trislycerides yg lebih rendah berbanding yg lain yang mana bacaan ideal iala 150

7) Risiko C-reactive protien
Pengguna vitamim shaklee mempunyai paras c-reactive protien yg rendah yang mana bacaan terbaik ialah 1-3 bagi memastikan jantung kita sihat.

8) Risiko homocysteine
Pengguna shaklee mempunyai menunjukkan peratus yg rendah berbanding yg lain bacaan ideal ialah 10 tetapi lagi rendah lagi bagus kerana jika bacaan homocysteine ni tinggi ia blh membawa risiko strok dan penyakit Alzheimer.

9) Bacaan HDL -kolestrol baik
Pengguna vitamin shaklee menunjukkan kadar HDL yg tinggi yg mana paras ideal utk HDL adalah lebih dari 50.HDL adalah bacaan kolestol baik yg sgt diperlukan oleh jantung.

Anda dapat lihat sendiri pengguna vitamin sentiasa mendapat bacaan plg baik berbanding 2 group lain..
Lupa kakma nk bgth ujikaji bg pengguna shaklee dilakukam ke atas pengguna yg telah menggunakan shaklee selama 20 thn..dan inu sgt membuktikam vitamin shaklee sgt selamat di gunakan dlm jangka masa panjang.

Dan jika anda anggap tak perlu makan apa2 vitamin dan cukup dgn ambil makanan seharian anda silap kerana ujikaji ini menunjukkan sebaliknya..

Malah jika anda makan vitamin jenama lain pun ujikaji ini menunjukkan sesetengah perkara anda akan mendapat risoko yang lagi tinggi..


Jadi."changing brand can change your life"

Buat lah pilihan terbaik utk badan kita kerana bila kita sakit hanya kita yg tangung..jgn mudah percaya kepada iklan2 yang menjanjikan janji manis dan hanya testimoni semata..
Kami pihak shaklee membuktikan dgn landmark study ini..

Jgn ragu2 lagi..hubungi kakma untuk dapatkan vitamin yg terbaik hari ini.
*kakma *
0193624134

Jika anda berada di sekitar gombak dan sentul anda boleh dapatkan produk shaklee secara COD ini kerana Kakma adalah Pengedar Sah Shaklee area Gombak , Batu Caves , kg padang Balang, Sentul serta kawasan sekitar Kuala Lumpur. untuk Pertanyaan,Tempahan dan Temujanji 

 Call/ Whatsapp : 019 3624134 
 Email : kmshop143@gmail.com 
 FB : Mai Md saupi 

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit *