Sunday, 21 August 2016

HANYA PRODUK SHAKLEE ADA LANDMARK STUDY


Makin di baca pasal landmark study ni makin lah jatuh cinta ngan produk shaklee ni...meh kakma nak share kenapa kakma makin jatuh cinta..n kenapa kakma serius buat shaklee ni.
Semua tahu kan apa tu landmark?mcm kl org luar gi jalan2 kota bharu mesti lahu pasar siti khadijah kl tk gi shooping situ tak yah..dan jd landmark dah pasar siti khadijah tu..
Lagi satu sape2 yg nk dtg umah kakma ni mmg selalu je sesat so landmark plg senang nk search or nk waze cari je masjid saidina ali kg padang balang sentul coz umah kakma dekat area masjid tu...hehe

Tapi kenapa shaklee ada landmark study??
Pada tahun 2004 roger barnet nak dibuktikan secara saintifik bahawa produk shaklee ni mmg terbaik..yer lah dia sendiri pun dah bertukar kpd produk shaklee tu pun selepas anaknya yang ada asma sembuh selepas dia tukarkan semua produk rumah dia kepada jenama shaklee mcm sabun basuh,pencuci serbuguna semua dia tukar dan anaknya sembuh.so beliau ambik keputusan utk buktikan dgn buat landmark study..memang berani mati ni...sebab apa kakma kata berani mati coz bila buat land mark study result baik ke buruk wajib publish...
(Mungkin sebab ni ramai tak berani buat landmark study)

Shaklee satu2nya produk yg ada landmark study tau....landmark study ni di buat ke atas lebih 1000 org yang mana tergolong kepada 3 group..group 1 yg makan vitamin shaklee, group 2 yg mkn vitamin jenama lain dan group 3 yang tak makan vitamin.

Jangan kata shaklee sendiri yg buat landmark study tu pulak.. bukan calang2 badan yang buat tetapi diketuai oleh Dr.Gladys Block bersama penyelidiknya dari universiti of california Berkeley. Dr.Block yang kawal semuanya dan semua keputusan mesti di publish tak kira apa pun baik atau buruk.

Bagi nak mengesahkan lagi result hasil landmark study tu shaklee minta pulak pihak ke 3 utk review dah sahkan..maksudnya result ni bukan shaklee syok sendiri n bukan testimoni mulut2 org semata...

Perhhhh sampai macam tu sekali kan???sebab ni lah kakma bertambah yakin dgn apa yg kakma makan.
 Meh tengok result landmark study tu tgk graf di atas..tengok result kencing manis tu..yg makan vitamin jemana lain lagi tinggi yang mengidap kencing manis.Anda boleh tengok sendiri result2 lain dalam graf di atas.



Tengok pulak result di atas.. 85% pengguna shaklee sangat sihat berbanding dengan 2 kumpulan kajian di atas.

Nak tahu lanjut mengenai land mark study boleh baca di sini Landmark study


Kakma share ni sebab kakma nk anda semua tahu kakma jual ni bukan calang2 produk, tengok lah sendiri result dari landmark study ni sebab tu shaklee jamin produknya SEMULAJADI SELAMAT dan BERKESAN

Buat yang nak cuba produk shaklee ni boleh hubungi kakma 0193624134

Jika anda berada di sekitar gombak dan sentul anda boleh dapatkan produk ini secara COD ini kerana Kakma adalah Pengedar Sah Shaklee area Gombak , Batu Caves , kg padang Balang, Sentul serta kawasan sekitar Kuala Lumpur. untuk Pertanyaan,Tempahan dan Temujanji 

 Call/ Whatsapp : 019 3624134 
 Email : kmshop143@gmail.com 
 FB : Mai Md saupi