Monday, 12 March 2018

YOUTH - SKINCARE SEMULAJADI, SELAMAT DAN DI JAMIN BERKESAN


Skincare semulajadi? Skincare Selamat? Skincare dijamin berkesan? Ada ke?
Ada ke Skincare semulajadi? Macam susah nak dapat sekarang ni lagi lagi yang di jamin berkesan 100%.



Ya jika anda masih mencari cari skincare yang selamat semulajadi dan dijamin berkesan 100% ini lah jawapannya YOUTH skincare iaitu produk terbaru dari shaklee yang baru di lancarkan 1 Mac Yang lepas secara umum.

Tapi untuk leader shaklee yang terpilih ada yang dah mula pakai sejak Jan 2018 dan buat leader shaklee yang layak dah mula boleh di beli sejak 1 Feb 2018.



Menariknya bula di lancarkan pada 1 mac 2018 pada 3 mac juala di talian telah out of stock melebihi 500 set terjual dan 5 Mac telah habis di seluruh malaysia melebihi 1000 set terjual. Stok baru akan mula masuk pada 18 Mac nanti.

Ini lah fenomena Youth, alhamdulillah ini kerna sudah ramai yang sedar tentang kepentingan memilih skincare yang selamat tetapi bonusnya di jamin 100% berkesan.

Kenapa shaklee jamin 100% berkesan? Ini kerana untuk hasilkan Youth ni kajian telah di lakukan selama 8 tahun dan telah di bangunkan oleh saintis dan pakar kecantikkan bertaraf antarabangsa. Dan menariknya untuk membuktikan Youth skincare ni di jamin berkesan shaklee telah lakukan ujian klinikal terhadap 100 org yang berusia dari 20an hingga 60an. 


Keputusan ujian klinikal mendapati penggunaan selamat 7 hari telah membuktikan 100% wajah mereka lebih muda dari sebelum menggunakkan Youth skincare dan bila mereka menuruskan penggunaan selama 3 minggu keputusannya 2/ 3 dari mereka mendapati skin indek mereka lebih muda 10 tahun dari sebelumya.

Ini lah jaminan shaklee. Produk Youth skincare ini ada 8 patern dan patern pending, bebas dari 1500 bahan kimia berbahaya.



Jika anda memang mementingkan keselamatan dan mencari cari produk skincare yang semulajadi, selamat dan di jamin berkesan Youth skincare lah jawapannya.

Menariknya jika anda membuat belian bulan ini anda akan dapat penjimatan berganda, Ini kerana shaklle ada offer bulan ini. Anda buat belian 1 set iaitu pencuci, Toner, krim siang, krim malam dan serum ada dapat percuma Radiant C n E yang bernilai rm400 ++. Sangat berbaloi.

Anda boleh tengok Testimoni di sini.

Jika ingin tahu lanjut mengenai Youth skincare  boleh hubungi kakma 0193624134.

Jika anda ingin dapatkan produk ini boleh hubungi kakma , klik sini utk whatsapp http://kakmashaklee.wasap.my/  

SHAKLEE Independent Distributor
Maisarah (ID 887111)
No Tel: 019-3624134
Email: kmshop143@gmail.com
COD area: kg padang balang, sentul , bandar baru sentul ,dato senu , jalan gombak , setapak ,gombak setia.