Tuesday, 21 March 2017

RAWAT LUKA MELECUR DENGAN KRIM HERBAL BLEND


Kakma nak kongsikan kisah perkongsian dari seorang ibu.Kisahnya ialah baby beliau yg berumur 1 tahan 2bln melecur tangan akibat terkenan kuah Panas.Jom kita baca macam mana beliau rawat luka melecur baby nya menggunakan krim herbal blend.

Krim untuk rawat luka melecur

[LUKA AKIBAT MELECUR PADA TANGAN ANAK BERANSUR SEMBUH SELEPAS DISAPU KRIM HERBAL BLEND SHAKLEE]

Anak adalah anugerah Allah. Bila si anak terluka sikit, pedihnya hati ibu susah untuk diungkapkan. Lagi-lagi apabila ianya berlaku ketika kita tidak bersama mereka.

Saya bekerja dan anak tinggal bersama babysitter. Luluh hati bila dimaklumkan oleh babysitter tangan anak saya iaitu Izzah (setahun dua bulan) melecur terkena kuah panas.

Saya ikhtiar, sapukan Herbal Blend Shaklee serta merta. Hari keempat sapu, saya dan suami agak resah sebab nampak luka makin basah. Tapi atas nasihat upline Shaklee saya iaitu Nur Salwa menyarankan untuk terus sapu Herbal Blend tersebut, kami teruskan. Anak pun selesa. Krim yang selamat dan tidak memedihkan. 

Alhamdulillah. Semakin hari semakin cantik kulit Izzah. Ternyata krim Herbal Blend Shaklee sesuai untuk mengubati kulit Izzah yang melecur terkena kuah panas. Tragedi yang pedih tapi lega apabila melihat kulit i=Izzah pulih seperti biasa. 

Herbal Blend Shaklee harga mampu milik dan beri kesan yang terbaik.
Satu Rumah Satu Herbal Blend.

PUAN SITI NURFIZAH BT. AHMAD

Alhamdulillah syukur dan tumpang happykan?
Bagi anda yang masih mencari- cari yang semlajadi dan selamat untuk kegunaan seisi keluarga terutamanya anak2, Kakma sangat syorkan anda guna krim herbal blend ini.Krim herbal blend ini di jami selamat diperbuat dari bahan - bahan Semulajadi. Iaiya bebas Paraben dan juga steroid.

Jom dapatkan krim serbaguna yg semulajadi dan selamat ini...jangan tak tak taju krim herbablend ni selalu je out of stok kat branch...tapi jangan risau kakma sellu ada stok..
Roger kakma 0193624134 cepat yer kalau nak cod area Kampung padang balang sentul.

Kalau anda berada sekitar kampung padang balang sentul atau gombak anda boleh dapatkan krim penghalau nyamuk ni secara COD dan kakma akan konsult anda secara direct.

Kakma adalah pengedar shaklee kawasan kampung padang balang sentul dan bagi yang jauh kakma boleh pos..kakma menggunakan perkhidmatan poslaju selalu pos pagi ni esok dah sampai.

untuk Pertanyaan,Tempahan dan Temujanji
Call/ Whatsapp : 019 3624134
Email : Kmshop143@gmail.com
FB : Mai Md saupi


 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit*