Thursday, 17 November 2016

KAWAL BACAAN KENCING MANIS DAPAT SELAMATKAN MATA DARI BUTA


Kencing Manis? Kakma seakan fobia mendengar penyakit kencing manis.Ini kerana memang ramai yang ada masalah ini.Kalau tidak jaga makan dan tidak ikhtiar mencari penawar ia akan lebih teruk dan akan serang organ badan yang lain, paling merisaukan kencing manis boleh merosakkan sel saraf mata dan mengakibatkan buta.

Risiko pesakit diabetes
Risiko kencing manis

Kakma nak kongsikan kisah seorang makcik yang dikongsikan oleah anak sedara beliau yang mana makciknya dah lama mengidap penyakit kencing manis katanya memang ada keturunan.Makciknya ikhtiar dengan vivix dan bacaan gula makcik semakin menurun dan banyak perubahan positif.

Ikuti kisah beliau,

Assalamualaikum. Ini Maksu saya. Adik bongsu mak. Mak kata family mak memang ada kencing manis. Penyakit keturunan. Bila kena kencing manis confirm lah sangkut buah pinggang kan. Seram tahu tak. Huhuhu, kena prevent dari sekarang ni.



Bulan lepas melawat Cu, bila nak balik tu Cu kata nak beli Vivix. Untuk buah pinggang. 26/9/2016 hantar Vivix ke rumah Cu. Lepas explain semua terus gerak pegi kerja sebab dah lambat. 2 minggu lepas tu Whatsapp Cu balik nak followup OK ke tak makan Vivix tapi 25/10 baru Cu reply.

Alhamdulillah terkejut dan bersyukurnya bacaan kencing manis Cu turun dari 20 kepada 10. Belum lagi tahap normal but its going there. Syukuuurrr sangat. Itu selepas sebotol Vivix. Bila sendiri dah rasa bagusnya Vivix ni, mesti akan repeat nak Vivix lagi. And yes, Cu repeat her second Vivix! Bila hantar Vivix kat Cu 27/10/2016, Cu pun nampak lebih sihat, muka lebih ceria. Cu kata badan pun rasa sedap dan sihat. Siap boleh kejar-kejar dengan angsa.

Sejak kebelakangan ni Cu ada masalah untuk bertutur dengan baik. Cu tak sihat and tend to lost her vocabulary at times. Tapi bila jumpa Cu hari tu dah lancar sikit. Lebih baik dari sebelum ni. Sebelum ni baca dan promote Vivix membantu meningkatkan fungsi otak. Tapi sekarang dah nampak sendiri dan semakin yakin dengan Vivix. Dengan izin Allah, what Vivix did worth the price!

Ini lah perkongsian dari  Nurul Syawani Saleh tentang emak saudara beliau yang ada penyakit kencing manis.

Bagi anda yang ada masalah sama seperti makcik beliau kakma sangat syorkan anda ikhtiar dengan Vivix, jangan lah tunggu semakin teruk kerana sampai satu tahap penyakit kencing manis akan serang saraf dan boleh menyebab kan buta dan kaki terpaksa dipotong.
Diabetes sehingga terpaksa potong kaki
Risiko pesakit kencing manis

Jangan biarkan masalah anda semakin teruk, dapatkan vivix sekarang sebagai ikhtiar ini kerana ramai dah mencubanya dan berjaya kawal kencing manis dan memang ada yang sudah sembuh.
Baca sini; 

Kalau anda berasa sekitar kampung padang balang sentul atau gombak anda boleh dapatkan vitamin terbaik untuk mata ni secara COD dan kakma akan konsult anda secara direct.

Kakma adalah pengedar shaklee kawasan kampung padang balang sentul dan bagi yang jauh kakma boleh pos..kakma menggunakan perkhidmatan poslaju selalu pos pagi ni esok dah sampai.

untuk Pertanyaan,Tempahan dan Temujanji
Call/ Whatsapp : 019 3624134
Email : Kmshop143@gmail.com
FB : Mai Md saupi

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit*