Friday, 15 July 2016

BIG WHY, KENAPA SERIUS BUAT SHAKLEE


Assalamualaikum.
Kakma just nak kongsikan big why kenapa kakma serius buat shaklee...


Insan ini lah yg bergelar Mek...iaitu ibu kakma yang sentiasa bagi sokongan walau apa kakma buat...(yg baik2 lah kan)

Kakma ingat lagi masa kakma nak berhenti kerja...lepas minta izin suami dan suami izinkan,kakma terus call mek bagitahu kakma nak berhenti kerja kakma nak buat shaklee full time kakma nak jaga anak2 sendiri nak hantar dan ambil anak2 sekolah sendiri..
Mek tak kata tak boleh mek tanya kakma dah solat istikarah ke?..
Yer mek kakma dah buat solat istikarah dan Allah dan tunjuk jalan...kakma seronok buat shaklee...dan kakma tahu dengan shaklee kakma boleh pergi jauh lagipun kakma dah tengok ramai yang dah berjaya kalau mereka boleh kenapa tidak kakma.
Selama kakma kerja kakma tak mampu bagi mek duit setiap bulan 4 angka..tapi sejak kakma buat shaklee kakma boleh bagi mek n ayah 4 angka setiap bulan..kakma boleh balik kampung tanpa berkira2 duit gaji cukup ke tak...tak kisah tengah bulan ke hujung bulan ke..kalau ada masa kakma mesti balik kg.kalau dulu kalau ada emergency ayah or mek nk guna duit kakma terpaksa cakap tak ada duit coz mmg tak ada..sekarang Alhamdulillah kakma blh adakan dan cuba bantu selagi boleh.

Kalau kakma tak buat shaklee...belum tentu kakma dapat hantar mek pergi umrah dgn duit gaji kakma yg tak seberapa tu...
Kakma masih ingat masa kakma bg tahu mek kakma nk hadiahkan trip 5bintang ni ke mek dari air muka mek kakma tahu mek terharu sgt2...mek terus cerita kat arwah nenek dan adik beradik mek..kakma rasa masa tu kakma dah beri hadiah plg bernilai buat mek...
Yer lah setiap kita mmg nak sangat pergi tanah suci..

Ini lah #bigwhy kakma selain anak2 dan suami...

Kakma akan sentiasa bahagiakan mek dan ayah selagi kakma hidup...

Buat anda yang masih mencari bisness untuk jana pendapatan,kakma sangat syorkan anda buat shaklee dan jika anda register under kakma...kakma akan ajar anda dari awal sehingga berjaya apa yang penting yg anda perlu ada ada lah semangat ingin belajar dan tidak putus asa.

Whatsapp kakma 0193624134

#tsunamishaklee
#hunt2shaklee
#OMSgroup