Wednesday, 9 November 2016

KENAPA BADAN KITA PERLU DETOX


Pernah dengar tak apa itu detox?
Mungkin kita pernah ambik suppliment atau ubat utk kuruskan badan tp masalahnya tak nampak kesan.
Kakma pun pernah mengalaminya bukan anda sahaja.Mesti kita rasa tertipukan. Sebenarnya badan kita perlu melalui proses detox dulu terutamanya detox usus.Kalau usus kita kotor apa2 vitamin yang kita makan tak nampak kesan.


Alhamdulillah, kakma tahu mengenai detox ni selepas join shaklee.Banyak sangat program detox yang shaklee anjurkan.Kat sini kakma nak kongsikan kebaikan set detox shaklee yang tidak ada pada diet dan program kurus lain :

- Program Detox membantu kita buang toksin seterusnya jadi lebih sihat, bertenaga dan fokus.
- Menurunkan simptom dan risiko penyakit merbahaya.
- Boleh diamalkan oleh ibu menyusu dengan meal plan tersendiri.
- Mengurangkan craving terhadap benda manis dan makan banyak seperti biasa walaupun sudah selesai Detox 7 hari.
- sesi detox yang pendek sahaja, hanya 7 hari dan sudah dapat merasakan perubahan yang positif.
- sistem penghadaman yang lebih baik.
- nafas lebih segar dan tidak berbau jika anda mengalami masalah nafas berbau.
- kulit lebih segar dan tidak lesu.. serta banyakkk lagi.
- bonus : BERAT pasti TURUN !


Kakma memang amalkan detox ni sebab tak nak berat badan naik mendadak selepas melahirkan baby.Maklum la,selera makan bertambah2, lagi lagi bila menyusu asyik lapar je.Alhamdulillah setakat ni memang berat badan kakma terkawal

4 Kelebihan Memilih Set Detox Shaklee :

1. Semua bahan supplemen yang direkomenkan adaah bersumberkan semulajadi dan terbukti sihat, selamat dan berkesan.
2. Semua supplemen adalah sesuai untuk sesiapa saja dan menu makan ( MEAL PLAN DETOX SHAKLEE ) adalah sesuai untuk semua dan boleh diolah mengikut citarasa individu.
3. Sebaik saja anda beli set complete detox ni, anda akan jadi ahli Shaklee dan diberikan support sepenuhnya sepanjang Program Detox di bawah iReach.
4. Malah, anda dapat menambah pendapatan jika anda berkongsi dan menarik ramai lagi menyertai Program Detox ini.

Kakma memang syorkan kita semua buat detox.Kita terlalu terdedah dengan makanan yang tidak sihat dan juga  kurang melakukan senaman. 
Jemput baca lanjut mengenai detox Di sini

Jom dapatkan set detox terbaik ini...
Nak tahu lanjut hubungi kakma 0193624134

Ingin dapatkan vitamin  ini secara COD jika anda berada di area gombak atau sentul.Ini kerana kakma adalah pengedar shaklee area gombak dan sentul.
untuk matlumat lanjut hubungi mai di talian 0193624134

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.