Friday, 6 May 2016

MLM SHAKLEE MENIPU???


Assalamualaikum.. Didoakan semua pengunjung blog ini di limpahkan rezeki dan sentiasa di dalam rahmat ALLAH.Kakma nak kongsikan pengalaman sendiri macam mana boleh terjebak dengan bisness shaklee ni.Shaklee MLM???MLM shaklee Menipu???nanti dulu baca apa kakma nak tulis ni.

Pada awalnya kakma berkenalan dengan set menyusu yg mana masa anak kakma Marissa berumur 1thn susu kakma drop kerana kakma jatuh sakit dan kesan ubat yg di ambil sangat memperngaruhi pengeluaran susu badan..sedih sangat bila ingat kembali..kakma cuba cari jalan nak upkan balik susu badan,lalu berjumpa dengan set menyusu shaklee.

Alhamdulillah lepas konsisten makan set menyusu susu kembali meriah dan kakma berjaya fully BF anak ke 2 kakma sehingga 2 tahun dan sebenarnya sampai umur Marissa 4 thn baru stop menyusu,hehe.Apa yang kakma bersyukur selepas kakma teruskan dengan vitamin shaklee kakma juga dah bebas dan tidak bergantung dengan ubat2 hospital lagi.Syukur sangat2 kita pun tahu kan ubat ni kalau kita ambil dalam masa yang lama kesan tidak baik akan terjadi pada badan kita.Kakma pernah terbaca di wall Dr Zubaidi beliau ada tulis ubat2 ni akan beri kesan tidak baik pada badam kita jika kita ambil dlm masa 2 tahun ke atas..ubat bukan merawat tetapi menahan sakit sahaja.



Lepas kakma dah amalkan sendiri produk shaklee kakma join ahli kerana kakma nak sharing produk dengan kawan2 dan saudara mara yang ada masalah seperti kakma..pada mulanya kakma ingatkan shaklee ni ada produk menyusu je rupanya macam2 jenis vitamin/ supplement lagi yang ada set penjagaan kulit,rambut dan rumah pun ada..baru kakma tahu semua produk shaklee semulajadi selamat dan berkesan.

Dan lagi buat kakma terkejut rupanya shaklee ni MLM.Aduh rasa mcm tertipu pun ada..coz kakma mmg dah serik dengan MLM..tapi lepas kakma join eh kenapa shaklee ni tak nampak macam MLM lain yang kakma join???Kakma masih ingat MLM last yang kakma join masa kakma bujang masa tu nk kawin oleh kerana kakma nk sangat cari duit lebih untuk belanja kawin kakma terpengaruh dengan janji2 manis seorang kakak tu..huhu.bermodalkan lebih rm1000 guna duit simpanan kawin kakma join..perkara 1st kakak tu suruh kakma buat ialah listkan nama2 org yang kakma target...masa list tu jugak kakma dah down coz kakma bukan org yg suka2 nk ajak2 orang ni..

Tapi bila kakma join shaklee semua tu tak ada...mmg berbeza sangat2..masa mula2 join upline kakma takde janjikan janji2 manis tak ada suruh kakma listkan nama..beliau hanya minta kakma kongsi kebaikkan produk yang kakma dah guna sendiri. produk shaklee sendiri yang menjadi tarikan bila kawan2 kakma dah consume produk mereka juga dapat kesan positif dan kakma ajak mereka join ahli untuk dapat harga ahli. Lagipun produk shaklee bukan calang2 produk ini kerana setiap produk yang dihasilkan telah melalui pelbagai kajian dan ujikaji ini kerana shaklee mempunyai saintis mereka sendiri dan shaklee juga menlantik pihak ketiga untuk memastikan produk shaklee adalah terbaik yang mana falsafah shaklee ialah produknya semulajadi selamat dan berkesan.

Ini lah yang membuatkan kakma terus konsisten sharing kebaikkan produk shaklee sehingga sekarang yang mana dari kakma seorang dan sekarang ahli2 group kakma iaitu OMS Group dah hampir 2 ribu orang.Kakma pun dah buat shaklee secara serius dan berhenti kerja dan menjadikan shaklee sebagai kerjaya dan bergelar WAHM (work at home Mom).sejak 2012 kakma join hingga sekarang shaklee tak pernah lewat masukkan bonus shaklee janji bonus masuk setiap 15 haribulan setakat hampir 4 tahun ni tak pernah lewat dari 15hrbln malah awal adalah selalu 14 haribulan bonus dah masuk.

Ini perkongsian seorang ibu yang turut memilih menjadikan shaklee sebagai jalan untuk menambah pendapatan. 
Bisnes Shaklee Penipu? Isk3. Tak Percaya? Tengok Ni.

Jika anda nak cari pendapatan tambahan melalui shaklee jangan segan2 hubungi kakma..anda tak akan menyesal jika mendaftar dengan kakma kerana kakma akan terus guide anda.Hubungi kakma yer 0193624134

 Jika anda berada di sekitar gombak dan sentul anda boleh dapatkan produk shaklee secara COD ini kerana Kakma adalah Pengedar Sah Shaklee area Gombak , Batu Caves , kg padang Balang, Sentul serta kawasan sekitar Kuala Lumpur. untuk Pertanyaan,Tempahan dan Temujanji 
Call/ Whatsapp : 019 3624134 
Email : kmshop143@gmail.com 
FB : Mai Md saupi 

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit*