Monday, 9 May 2016

CARA UNTUK DAPATKAN SUSU IBU LEBIH PEKAT DAN BANYAK


Assalamualaikum.. Didoakan semua pengunjung blog ini di limpahkan rezeki dan sentiasa di dalam rahmat ALLAH.Kakma nak kongsikan pengalaman seorang ibu yang merasai perbezaan selepas amalkan ESp yang mana susu ibu menjadi lebih pekat dan banyak selepas konsisten amalkan ESP setiap hari.


Jom baca info mengenai Energizing Soy Protein (ESP) kenapa ia best sangat.Ia adalah protein lengkap yang mengandungi 9 asid amino yang sangat tinggi nilainya dalam pembentukan sel. Protein ialah makanan asas kepada sel. Sel yang sihat akan memudahkan proses yang berkaitan persenyawaan, perlekatan telur dan lain-lain. ESP merupakan sumber protein biologi yang lengkap berasaskan tumbuhan yang secara semulajadi rendah lemak, bebas kolestrol dan kaya dengan asid amino penting dan paling penting ESP shaklee adalah NON GMO.
Baca lanjut mengenai ESP Di sini

Apa khasiat utk ibu2 menyusu:
- memberi tenaga segera buat ibu menyusu..bila ibu2 ada tenaga baru lah blh hasilkan susu dengan lancar.
- membekalan protin dlm susu ibu... yang mana salah satu nutrisi dlm susu ibu ialah protin bila ibu ambil protin dgn cukup baru blh supply susu yang cukup buat anak2
- Pekat kan susu ..ramai ibu2 yg ambil ESP boleh lihat perbezaan sebelum ambil ESP n selepas ambil ESP yang mana susu ibu lebih pekat dan banyak.
- bonus lain blh menganjalkan payudara dan melicinkan dan melembutkan kulit.
Apa lagi best ESP juga boleh bantu kawal berat badan ibu ini kerana ESP mempunyai Glisemik Indek yang rendah.GI yang rendah membuatkan metobolisme tinggi dan buatkan ibu rasa kenyang lebih lama jadi ia amat membantu ibu2 menjaga diet pemakanan yang sihat.Apa yang best juga ESP sangat membantu mencegah gastrik.

Kakma sendiri memang amalkan ESP ni.Apa yang best susu badan tetap meriah walaupun kakma sekarang tengah struggle ganti puasa maklum lah tahun lepas bersalin seminggu nk berpuasa mmg 30 hari tak dapat puasa.So buat anda yang mencari2 supplemen untuk menyusu kakma sangat2 syorkan.Lagi2 puasa dah dekat memang sesuai sangat.Nak baca lanjut mengenai set menyusu Klik sini .

 Jika anda berada di sekitar gombak dan sentul anda boleh dapatkan produk ini secara COD ini kerana Kakma adalah Pengedar Sah Shaklee area Gombak , Batu Caves , kg padang Balang, Sentul serta kawasan sekitar Kuala Lumpur. 
untuk Pertanyaan,Tempahan dan Temujanji 
 Call/ Whatsapp : 019 3624134 
 Email : kmshop143@gmail.com 
 FB : Mai Md saupi 

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit*