Saturday, 9 February 2013

OMEGA GUARD PROMO FEB 2013


Assalamualaikum semua,

Belum terlambat untuk Mai post tentang produk PROMO utk bulan Feb 2013, tentu ada kawan2 yang dah tahu...BEST PROMO bln ni OMEGA GUARD...kenapa sangat BEST sebab mai sendiri dah amalkan OMEGA GUARD ni....yg paling BEST Mai bukan makan sorang tapi share ngan anak perempuan Mai Kaisara Marissa yang berumur 2y3m...dia sangat suka Omega Guard ni dia makan kunyah2 mcm coklat je..bg sebiji minta lagi..mmg nampak keberkesanannya..ALhamdulillah...dan bukan saja mai share makan ngan anak2 mai tapi mai juga belikan untuk ayah,mak dan adik mai yang masih belajar...Omega Guard ni bukan saja baik untuk Otak malah untuk Sendi dan Jantung sebab tu ayah mai suka sangat Omega Guard ni maklum ler kerja kampung penat....
Untuk info lanjut mengenai Omega Guard sila Klik di sini dan di sini

Kalau Kawan2 nak tahu PROMO bulan ni ialah BUY 6 FREE 1 itu yang BEST kawan2 boleh ajak family or kawan share...nanti bila kawan2 beli ni 6 terus selain dapat FREE 1 botol kawan2 jugak layak dapat FREE re gistration sebagai Pengedar Shaklee dan yang BEST jugak Mai yang akan jadi sponsor Kawan2 dan nak tahu apa yg BEST mendaftar dengan Mai?Mesti lah Best coz kami ada group Khas yang sgt special untuk kawan2 yang sgt berniat dan berminat untuk menjana pendapatan...

untuk maklumat lanjut boleh hubungi saya di sini